Buro Mukro

Mukro, uw specialist in verzekeringen en hypotheken is al meer dan 50 jaar gevestigd in Krommenie. Bij ons bent u verzekerd van betrouwbaar, gedegen advies. U kunt bij ons niet alleen terecht voor uw verzekeringen, maar ook voor uw belastingaangifte of hypotheekadvies. Mukro is naast een onafhankelijk tussenpersoon ook een zelfstandig adviseur van RegioBank en Travelcenter van TravelXL.

Onze beloften aan u

Samen met u bekijken wij uw wensen en op basis daarvan geven wij een uitgebreid advies. Hierbij hebben we de keuze uit diverse aanbieders.

  • U bent welkom bij ons op kantoor

  • U kent uw adviseur

  • U krijgt bij ons persoonlijke aandacht

Ons team

Persoonlijk contact betekent ook dat u weet wie uw geldzaken regelt. Daarom stellen wij ons graag aan u voor.

Nathalie Warnaar
Nathalie WarnaarMedewerker Bankzaken
Hans Rijken
Hans RijkenHypotheekadviseur

Uw belastingaangifte

Veel wetgeving over belastingaangifte is niet alleen erg complex, maar bovendien ook sterk aan verandering onderhevig. Elk jaar veranderen er regels en is bijscholing noodzakelijk. Het invullen van uw belastingaangifte is daarom een vak apart geworden. Bespaar uzelf een hoop tijd, moeite en vooral geld door uw belastingaangifte door ons te laten verzorgen!

Uw bankzaken goed geregeld

Als Zelfstandig Adviseur van RegioBank bieden wij ook bankproducten aan. Of u nu een betaal- of spaarrekening nodig heeft, of ook graag via uw mobiele telefoon wilt bankieren. U kunt bij ons terecht.

NEEM CONTACT OP

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.

MAAK EEN AFSPRAAK

Waar kunnen wij u mee helpen?

Onze adviseurs helpen u graag met het kiezen van de producten die bij u passen. U bent altijd welkom voor een vraag of een goed advies.

MAAK EEN AFSPRAAK